THE BLOG

Cele 10 PRINCIPII ale unei vieți fericite în Online

business May 11, 2020

Cât din timpul zilnic ți-l petreci pe Facebook, Instagram și Youtube? Dacă răspunsul este mai mult de o oră, atunci putem concluziona că o parte semnificativă a vieții tale este petrecută online.

Pentru că ne dorim să rămânem veseli, optimiști și zen de fiecare când facem online surfing, noi ne-am gândit la 10 principii care să ne ajute să ne păstrăm zâmbetul și calmul în comentarii.

 1. NU posta nimic din ce nu te face fericit.

Nu are sens! Social media este un jurnal pe care îl ții în văzul tuturor. De ce ți-ai petrece timp și ai depune efort să creezi ceva ce nu te bucură pentru publicul tău? Cel mai important urmăritor, prieten sau subscriber al tău ești chiar tu. Make yourself proud.

 2. Nu urmări nimic ce nu te face fericit…

Am completa aici cu “… nu te dezvoltă, nu te relaxează, nu te impresionează și nu îți oferă plus valoare”. La fel ca mai sus, cel mai important urmăritor ești chiar tu!

Chiar dacă vlogger-ul X face o treabă senzațională și reușește să ajute zilnic 1000 de persoane cu informații, dacă tu nu ai nimic de câștigat uitându-te la el, treci mai departe.

Timpul tău este scurt, nu îl irosi.

4. Dă BLOCK!

Dragoste cu silă nu se poate!

Atunci când ai decis că nu poți vorbi aceeași limbă cu o persoană care îți transmite energie negativă, îți perturbă liniștea și nu îți respectă libertatea și opiniile, bye!

La finalul zilei, tu ești regele regatului tău din online și nu toată lumea trebuie să stea în interiorul granițelor.

5. Nu fura!

Demnitatea și corectitudinea din activitățile tale de zi cu zi ar trebui să te urmărească și pe social media. Nu lua lucruri care nu îți aparțin, nu fura idei, nu îți atribui lucruri pe care nu le-ai făcut!

Inspiră-te, reinterpretează, oferă credit și mulțumire acolo unde se cuvin. STAY REAL!

6. Nu face combinații!

“Mafioții” din viața reală au trecut încet, încet și pe Facebook și vin înarmați cu oferte mai ceva ca de Black Friday. Însă, pentru toate achizițiile de la ei, vei plăti dobânda la judecătorii internetului!

Tot ce sună prea bine pentru a fi adevărat, cu siguranță nici nu este. Stai departe de 1000 de subscriberi apăruți peste noapte, comentarii apărute din neant și giveaway-uri unde trebuie să dai follow la mai mult de 2 persoane. Keep it simple!

7. Nu-ți vinde prietenii.

Fie că îți place, fie că nu, noi, cei de care te leagă o cerere de prietenie pe Facebook, un follow pe Instagram sau un subscribe pe Youtube suntem prietenii tăi.

Nu ne minții, nu ne păcălii și, cel mai important, nu ne recomanda un șampon cu care tu nu te-ai spălat.

Înainte să ne spui cât de tare ți-a plăcut un lucru și cum ți-a schimbat viața, întreabă-te dacă ai apucat să vorbești despre el pe grupul tău de What’s App, știi tu, ăla cu persoanele care știu tot despre tine!

8. Nu exagera.

Tot ce este prea mult strică, așa că nu permite online-ului și timpului petrecut pe rețelele sociale să îți schimbe complet viața. Testează-te!

Dacă te trezeșți în mijlocul cinei cu o persoană dragă că ai intrat pe Instagram “doar așa, să vezi dacă a apărut ceva nou”, deja e prea mult! Din când în când, turn the online off, and turn the life on!

9. Exersează-ți dreptul la vot!

În online, fiecare comentariu, like, share, subscribe, follow sunt voturile de încredere pe care tu le acorzi zi de zi. Nu le irosi. Arată-ți susținerea doar atunci când simți cu adevărat și nu încerca să îți creezi prietenii false online.

Atunci când te văd vorbind și glumind cu o persoană pe care nu o placi, prietenii tăi reali se strâmbă! Cei din online vor face la fel. Fiecare vot al tău face diferența, profită de șansa de a putea vota (sau nu) de sute de ori, în fiecare zi!

10. Distrează-te!

La finalul zilei, viața nu trebuie luată exagerat de mult în serios! Nu degeaba conturile, paginile și canalele de amuzament sunt cele mai populare din lume.

SUBSCRIBE FOR WEEKLY LIFE LESSONS

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.